Manichiura

Vrei sa ai unghii ingrijite si frumoase?
Alege culoarea si modelul care te incanta si vino la salonul Lotusul de Jad sa ne lasi pe noi sa te rasfatam, cu dedicare și profesionalism. Este atat de simplu!
Te asteptam cu o echipa experimentata, cu drag de unghii colorate, dar si cu o paleta de culori potrivite pentru toate gusturile. Folosim produse profesionale recunoscute pentru culori care rezista, dar si ustensile de calitate pentru a nu afecta unghia ta. Punem foarte mare accent pe igiena si sterilizarea ustensilelor pentru fiecare client in parte si, dupa fiecare serviciu efectuat, iti oferim sfaturi de ingrijire pentru acasa.
Ai toate motivele sa alegi sa-ti faci manichiura la salonul Lotusul de Jad, programeaza-te acum la noi!

Pedichiura

Unghiile tale de la picioare merita si ele ingrijite si rasfatate precum cele de la maini. Vino la salonul Lotusul de Jad, unde vei gasi o echipa profesionista si experimentata, cu drag de unghii colorate, dar si cu o paleta de culori potrivite pentru toate gusturile.
Stim ca recuzita joaca un rol important in ingrijirea unghiilor tale, prin urmare iti punem la dispozitie produse de ingrijire profesionala, aparatura versatila, un mediu placut si relaxant si o echipa specializata si dornica sa-ti ofere cele mai bune servicii pentru o ingrijire perfecta a unghiilor tale.
Ai toate motivele sa alegi sa-ti faci manichiua la salonul Lotusul de Jad, programeaza-te acum la noi!

Constructie gel

Ai unghii fragile, rupte sau exfoliate, dar îți dorești sa te bucuri de o manichiură perfectă, care sa tina mult timp?
Vino la salonul Lotusul de Jad si alege construcția unghiilor cu gel, aceasta fiind una dintre cele mai utilizate tehnici de infrumusetare a unghiilor din ultimii ani. La salonul Lotusul de Jad aplicam unghii cu gel prin diferite procedee ( sablon, smart forms) si-ti oferim posibilitatea de a alege din zeci de forme, la sute de culori si modele, care sa te tina pana la 4 saptamani.
Punem foarte mare accent pe igiena si sterilizarea ustensilelor pentru fiecare client in parte si, dupa fiecare serviciu efectuat, iti oferim sfaturi de ingrijire pentru acasa. Programeaza-te acum la salonul Lotusul de Jad.

Tratament/Curatare

Acorda o atentie speciala ingrijirii unghiei si a mainii/piciorului si alege serviciul de tatament/curatare pus la dispozitie la salonul Lotusul de Jad. In orice tratament efectuat urmarim doua principii: relaxarea si starea de bine a clientului nostru, urmand mai multe etape, similare ingrijirii tenului: curatare, exfoliere, hidratare, masaj relaxant.

Stilul, eleganta, pasiunea si profesionalismul sunt cele care fac ca salonul de infrumusetare Lotusul de Jad, din Bacau, sa fie unul dintre cele mai apreciate saloane din oras. Pe langa serviciile de calitate oferite de echipa noastra, punem accent si pe o ambianta relaxanta si prietenoasa.
Pentru unghii frumoase si sanatoase, te asteptam oricand la salonul nostru. Suna acum si fa o programare.

Protocol Pret
Pedichiura clasica 60 lei
Pedichiura semipermanenta 75 lei
Pedichiura complexa 1 100 lei
Pedichiura complexa 2 150 lei
Corectie unghie incarnata 150 lei
Curatare Keratoza 50 lei
Tratament batatura 15 lei
Tratament unghie incarnata 70 lei
Curatare unghie micotica 70 lei
Manichiura clasica 35 lei
Manichiura semi simpla 55 lei
Manichiura semi apex 65 lei
Intretinere gel 80 lei
Constructie gel 100 lei