Tratamente Corporale

Radiofrecventa

Tratamentul pentru remodelarea conturului corporal.

O procedura inovatoare prin care se diminueaza aspectul de coaja de protocala, trateaza vergeturile si reda tonusul si elasticitatea pielii. Pe scurt, este un tratament ce ajuta la remodelarea conturului corporal.

Vacuum

Pentru tratarea celulitei

Vacuumarea este unul dintre cele mai eficiente tratamente in tratarea celulitei. Vacuumul sparge si antreneaza celulele grase care dau aspectul de ”coaja de portocala”, elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi…

Tunel cu infrarosu

Cu efect de slabire imediata
în kilograme si centimetri.

Este un aparat profesional de slabit.
Un tunel, asa cum ii zice numele, in care luminita de la capat este rosie, de la infrarosii, desigur.Are un efect termic rapid, iar din tunel nu poti sa iesi decat mai slaba…

Cavitatia - liposuctia virtuala

Pentru eliminarea excesului de grasime localizata

Cavitatia, numita si liposuctia virtuala, este o terapie non-invaziva si nedureroasa, o alternativa potrivita la liposuctia clasica pentru eliminarea excesului de grasime localizata.

Lipolaser

Aparatul de remodelare corporala
si tratare a celulitei.

Laserul topeste grasimea de pe zonele pe care doresti sa le infrumusetezi, fara durere si fara sa lase urme. Ce face procedura speciala?

Presoterapie

Masajul pneumatic
pentru eliminarea toxinelor din corp

Cunoscuta si ca drenajul limfatic, presoterapia este o forma de terapie ce foloseste masajul pneumatic pentru a elimina toxinele din corp.