Politica de livrare

LIVRARE

Produsele de pe https://www.lotusuldejad.ro/ sunt disponibile doar pentru Romania si pot fi livrate prin curierat rapid.

Timpul este de 3-4 zile lucratoare pentru manipulare si livrare. De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni pana Vineri intre orele 9:00-18:00 la adresa mentionata in comanda. La cerere, curierul poate face livrari si Sambata. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Odata plasat produsul in responsabilitatea firmei de curierat, Lotusul De Jad nu isi asuma intarzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Plata se efectueaza online cu cardul, iar taxa de transport este de 15 lei. Aceasta va fi inclusa in factura emisa de SC LOTUSUL DE JAD si se va regasi in totalul de plata, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe baza de semnatura. La primirea acestuia este recomandat ca produsele sa fie verificate si refuzate in cazul in care nu corespund comenzii initiale sau sunt deteriorate.