Tratamente Faciale

Intraceuticals

Procedura Supranumita
si Tratamentul Madonnei

Intraceuticals este o linie de tratament de tip spa si produse complemementare de ingrijire a pielii ce utilizeaza tehnologii inovatoare, oxigen sub presiune si acid hialuronic pentru a asigura patrunderea unor seruri special formulate in piele

PlasmaPen

Intinerirea fetei și a tenului

Plasma Pen este una dintre cele mai inovatoare si non-invazive aparate cosmetice de ridicare, intarire si intinerire a pieli. Pen-ul este folosit in terapia Firboblast, pentru facelift, o tehnica utilizata pentru stimularea producerii coleganului in piele, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala. Adica fara bisturiu…

DermaPen

Intinerirea fetei si a tenului

Dermapen este un dispozitiv medical folosit pentru a intinde, ridica si intineri pielea, prin patrunderea cu microace, intr-un mod controlat si precis.
Pen-ul incurajeaza secretia naturala de colagen a pielii, ca tu sa te uiti in oglinda si sa te bucuri de privirea plina de iubire a reflectiei tale.

Hydracool

E un aparat nou intrat pe piata si singurul din Bacau.
Ce il recomanda? Este un tratament facial non-invaziv, adica realizeaza curatarea tenului fara durere si fara leziuni. E foarte potrivit pentru tenul acneic.

Microdermabraziune

Este un tratament facial rapid, non-invaziv si complet nedureros ce indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii. Sustine regenerarea celulara, echilibreaza fibrele de colagen si elastina si stimuleaza producerea de noi celule.